telefoon070 512 3200

A- A A+

31 augustus Kinderkleedjesmarkt en Oudhollandse Kinderspelen op Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar

 

Woensdagmiddag 31 augustus organiseert de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar een leuk gevarieerd en gezellig programma voor de kinderen. foto
Naast het gebruikelijke ponyrijden met pannenkoek eten kunnen de kinderen deelnemen aan tal van oudhollandse kinderspelletjes. Deze worden bij goed weer buiten gehouden. Bij slecht weer wordt het clubgebouw omgetoverd tot een kleurrijk spelletjesparadijs. Ook kunnen de kinderen meedoen aan een speurtocht op het terrein van de Zorg-kinderboerderij. Naast deze leuke activiteiten wordt ook nog eens een kinderkleedjesmarkt op de zorg-kinderboerderij georganiseerd. Tijdens deze kleedjesmarkt kunnen de kinderen hun eigen speelgoed verkopen.

Wil jij graag een kleedje huren om je speelgoed te verkopen? Wacht dan niet te lang, want de kinderboerderij heeft slechts ruimte voor 24 kleedjes en meldt je aan bij de balie van de kinderboerderij of tel. (070) 511 89 33. Er zijn geen kosten verbonden om een kleedje te huren, wat eveneens geldt voor deelname aan het dagprogramma met uitzondering van het ponyrijden en pannenkoek eten. Daarvoor wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,-- per rit. Alle medewerkers van de Zorg- kinderboerderij zijn erg enthousiast en zij hopen op 31 augustus veel kinderen van binnen en buiten Wassenaar te mogen begroeten.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Maandelijkse activiteiten

Het activiteitenoverzicht

informatieblad januari-februari

 


Kort nieuws

Nieuw op de website

Onder 'Algemeen' treft u het Zorgonderneminsgplan en het Kwaliteitskader verpleeghuis van SWZ aan.

Nieuwe collega's gezocht!

Interesse? Kom dan naar de informatieavond op 19 februari a.s. om 19.30 uur!

Lees meer...

ADL- Kwaliteitskader

Op dinsdag 23 januari jl. is het Kwaliteitskader voor ADL-assistentie in ADL-clusters ondertekend.

Lees meer...