telefoon070 512 3200

A- A A+

Zorg- en kinderboerderij Wassenaar LR-evb-20140506-7958

 

Zorg- en kinderboerderij wassenaar is een prachtige plek om te vertoeven, geschikt voor kinderen van 0 – 110 jaar. Gelegen aan de Rodenburglaan 80 aan de noordkant van Wassenaar gelegen naast een groen wandel gebied. De boerderij is 7 dagen per week geopend, heeft een mooi terras , aangepaste toiletten, en een horeca ruimte. Op de boerderij wonen onder andere schapen, geiten, varkentjes, paarden/ponys , konijnen en cavia's.

LR-evb-20140506-7995Op de zorg- en kinderboerderij werken momenteel 15 mensen met een verstandelijke beperking. (dagbesteding) Zij werken in de verzorging van de dieren en het tuin onderhoud. Omdat de kinderboerderij 7 dagen per week open is, werken zij ook af en toe in het weekend. De cliënten worden ondersteund door professionele begeleiders van Stichting Wassenaarse Zorgverlening.

 

LR-evb-20140506-7997

Momenteel zijn er nog plaatsen vrij voor mensen met een indicatie voor dagbesteding. Voorwaarde is dat je graag met dieren omgaat, het leuk vind dat er bezoekers (met name kinderen) op de boerderij rondlopen, en het fijn vind als de boerderij er goed uitziet door jouw werk. Als je ook nog bereid bent om af en toe in het weekend te werken, zit je helemaal op je plek bij ons.

Binnenkort gaan we starten met de uitbreiding van de horeca. Naast het gebruikelijke kopje koffie of thee, willen we ook broodjes en taart serveren. Daarnaast hou je de horeca ruimte bij en verzorgt de lunch voor de harde werkers van de boerderij. Heb je een indicatie dagbesteding en ervaring in de horeca? Dan kan je bij ons terecht.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u gebruik maken van het formulier op deze site. 

 

Maandelijkse activiteiten

Het activiteitenoverzicht

informatieblad januari-februari

 


Kort nieuws

Nieuw op de website

Onder 'Algemeen' treft u het Zorgonderneminsgplan en het Kwaliteitskader verpleeghuis van SWZ aan.

Nieuwe collega's gezocht!

Interesse? Kom dan naar de informatieavond op 19 februari a.s. om 19.30 uur!

Lees meer...

ADL- Kwaliteitskader

Op dinsdag 23 januari jl. is het Kwaliteitskader voor ADL-assistentie in ADL-clusters ondertekend.

Lees meer...