telefoon070 512 3200

A- A A+

Mantelzorgbijeenkomsten

Graag vooraf aanmelden bij: Remke van Rooden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 070 – 511 22 26. Aanmelden kan tot een dag van tevoren.

Donderdag 28 juli 13.30 – 15.30 uur

Beter Tillen

Paul Hofman van Visiefit zal ons een workshop ‘Beter Tillen’ geven. U krijgt handvatten om de verzorging van een dierbare makkelijker te maken. U krijgt informatie over de juiste til-technieken en er wordt geoefend met praktijkvoorbeelden.

Donderdag 25 augustus van 13.30 – 15.30 uur

Rouw en Verlies

Anne Remijn van praktijk Eb en Vloed zal een lezing geven over de diverse vormen van verlies waar we mee te maken kunnen krijgen. Ze geeft uitleg over: rouwmodellen. Ze zal vertellen over diverse rouwreacties zoals gevoelens van overlevingsmechanismen en het leren omgaan met verliezen. Anne maakt in haar presentatie gebruik van symboliek, gedichten en helende verhalen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en reageren op de lezing.

Woensdag 14 sept 19.00 – 21.00 uur

Donderdag 29 sept. 13.30 – 15.30 uur (ander lokaal)

Veilig Thuis

Een informatieve bijeenkomst van Veilig Thuis Haaglanden. Het centrale advies- en meldpunt voor iedereen die met huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Zij zijn er voor kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben om weer in balans met elkaar te leven. Soms kom je er op eigen kracht niet uit. Samen creëren ze een plek waar veiligheid en geborgenheid voorop staan.

Elke woensdag Samen Eten

Voorafgaand aan de bijeenkomst, 17.00 uur

Op de woensdagavond voorafgaand aan de mantelzorgbijeenkomst is het mogelijk om op eigen kosten een hapje met elkaar te eten. Heeft u hier belangstelling voor dan kunt u zich een week van tevoren opgeven bij Remke van Rooden, 070 – 511 22 26 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We ontmoeten elkaar om 17.00 uur bij het restaurant. Na uw aanmelding ontvangt u een mail met de gegevens van het restaurant.

Het Alzheimer Café

Warenar, Kerkstraat 75

Van 19.00 – 21.30 uur

7 september 2016

Zie website SMO Wassenaar onder alzheimercafé www.smowassenaar.nl

 

Maandelijkse activiteiten

Het activiteitenoverzicht

informatieblad januari-februari

 


Kort nieuws

Nieuw op de website

Onder 'Algemeen' treft u het Zorgonderneminsgplan en het Kwaliteitskader verpleeghuis van SWZ aan.

Nieuwe collega's gezocht!

Interesse? Kom dan naar de informatieavond op 19 februari a.s. om 19.30 uur!

Lees meer...

ADL- Kwaliteitskader

Op dinsdag 23 januari jl. is het Kwaliteitskader voor ADL-assistentie in ADL-clusters ondertekend.

Lees meer...