telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

SWZ Willibrord, drie woontorens

 

SWZ Willibrord is een gecombineerd verzorging/verpleeghuis gevestigd aan de Kerkstraat in Wassenaar. Er zijn 81  plaatsen waarvan circa 50 verpleeghuisplaatsen.

Ligging

Er bevinden zich drie woontorens op het terrein van de Kerkstraat. SWZ Willibrord bevindt zich in het centrum van Wassenaar, dichtbij de winkelstraat. In de nabijheid is een park en een bushalte aanwezig.kerkstraat 81a

Woontoren de Horsten /  Meijendel

Op de Kerkstraat 81 bevindt zich de woontoren de Horsten en Meijendel. Hier wonen 27 clienten met somatische (lichamelijke) klachten. Het gebouw bestaat uit vier etages, de begane grond bestaat uit zes appartementen met een grote huiskamer en de andere etages bestaan uit zeven appartementen.

Woontoren Lavendel / Morgenster

Op de Kerkstraat 81A bevindt zich de woontoren Lavendel en Morgenster. Hier wonen 27 cliënten met dementie. Het gebouw bestaat uit vier etages, de begane grond bestaat uit zes appartementen met een grote huiskamer en de andere etages bestaan uit zeven appartementen.

Woontoren Duinroos / Rozemarijn

Op de Kerkstraat 81B bevindt zich de woontoren Duinroos en Rozemarijn. Hier wonen 27 cliënten met dementie. Het gebouw bestaat uit vier etages, de begane grond bestaat uit zes appartementen met een grote huiskamer en de andere etages bestaan uit zeven appartementen.

Appartementen in de woontorens

Op de begane grond bevinden zich in elke toren zes appartementen met elk een huiskamer. Op de andere drie etages bevinden zich zeven appartementen en een huiskamer. De appartementen op de begane grond, eerste en tweede etage zijn 31m² , de appartementen op de derde etage zijn 21m². op de eerste, tweede en derde etage bevindt zich één appartement met een grote van 37m², deze laatste kan voor een echtpaar ingezet worden. . Elk appartement heeft daarnaast nog een badkamer van 6m². De huiskamer is, waar ook de keuken gevestigd is, heeft een grote van 75m². 

 

 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Kort nieuws

Bevrijdingsfeest voor ouderen

5 mei van 14-16.30 uur

Terug van weggeweest: De traditionele 5 mei viering voor ouderen, georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) in samenwerking met de Oranjevereniging Wassenaar.

Lees meer...

vrijwilligers zwaaien af

Vrijwilligers zwaaien af.

Op dinsdag 9 november kwamen 8 (oud) vrijwilligers naar de Theaterzaal van SWZ Sophieke. 

Lees meer...

nieuw lid van de Raad van Toezicht

Op voordracht van de Cliëntenraad heeft de Raad van Toezicht een nieuw RvT-lid benoemd; mevrouw M. Cremers.

SWZ is blij met haar toezegging om de Raad te komen versterken en wenst haar veel succes toe!