telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

SWZ Willibrord

Per 1 mei 2019 zie nieuwbouw, gerealiseerd project Poortlaan.

Deze pagina wordt z.s.m. up-to-date gemaakt. 

SWZ Willibrord is een verzorgingshuis en een verpleeghuis gevestigd aan de Poortlaan 20 in Wassenaar. Er zijn 125 plaatsen waarvan circa 80 verpleeghuisplaatsen.LR-evb-20140506-8113

Ligging

De hoofdingang van SWZ Willibrord bevindt zich aan de Poortlaan in Wassenaar. SWZ Willibrord bevindt zich in het centrum van Wassenaar, dichtbij de winkelstraat. In de nabijheid is een park en een bushalte aanwezig.

Appartementen

Er zijn in SWZ Willibrord zowel eenpersoonsappartementen, rolstoelappartementen als appartementen voor echtparen/samenwonenden. Enkele appartementen zijn speciaal ingericht voor mensen die tijdelijk willen verblijven.

Diensten en voorzieningen

Diensten
In SWZ Willibrord worden verschillende diensten aangeboden waaronder huishouding, verzorging en verpleging, tijdelijke opname en maaltijden in het restaurant. Verder zijn er vanuit SWZ diverse ondersteunende diensten aanwezig, zoals de technische dienst, receptie, administratie en geestelijke verzorging.
Voorzieningen
SWZ Willibrord heeft meerdere voorzieningen te bieden, bijvoorbeeld: een winkel, kapsalon, pedicure, stilte ruimte LR-evb-20140506-8133LR-evb-20140506-8125en regelmatig kleding- en schoenenverkoop.
Vervoer
Cliënten kunnen gebruik maken van de bus van SWZ, deze bus is aangepast voor cliënten met een beperking. Cliënten kunnen deze bus reserveren voor vervoeren naar sociale activiteiten of familiebezoek. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de bus te reserveren.
Daarnaast kunnen cliënten gebruik maken van de" Bij-Bus seniorenvervoer" die binnen de gemeente Wassenaar gunstig vervoer aanbiedt.LR-evb-20140506-8237LR-evb-20140506-8243
Zie hiervoor:  http://www.debijbus.nl/

Activiteiten

Binnen SWZ Willibrord is een activiteitenteam actief. Het activiteitenteam wordt daarbij ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Zowel cliënten als buurtgenoten zijn welkom om deel te nemen aan activiteiten. Elke twee maanden verschijnt vanuit het ontmoetingspunt een overzicht van alle activiteiten staat. Een greep hieruit is: uitstapjes, handwerken, gymnastiek, bingo, bloemschikken, gespreksgroep, bewegen op muziek, culinaire activiteiten, spelletjesmiddag en kaartmiddag.

Zorgverlening

Binnen SWZ Willibrord zijn vier zorgteams actief. Deze teams geven samen met de cliënten inhoud aan het zorgplan. De teams zijn beperkt in omvang zodat cliënten zo min mogelijk verschillende zorgverleners over de vloer krijgen. Iedere cliënt heeft een contactpersoon (medewerker), die aanspreekpunt is voor zowel de bewoner als diens familie. SWZ heeft een zorgvisie vastgesteld van waaruit gewerkt wordt.

De teams bestaan uit medewerkers huishouding, verzorgenden en verpleegkundigen en een activiteiten begeleider. Deze teams leggen verantwoording af aan één van de leden van het managementteam. 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Maandelijkse activiteiten

Het activiteitenoverzicht
Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten afgelast!

Informatieblad maart - april 2020

 

 


Kort nieuws

nieuw lid van de Raad van Toezicht

Op voordracht van de Cliëntenraad heeft de Raad van Toezicht een nieuw RvT-lid benoemd; mevrouw M. Cremers.

SWZ is blij met haar toezegging om de Raad te komen versterken en wenst haar veel succes toe!

5 mei festiviteiten

Lees meer...

Mooie Koningsdag met dank aan de Oranjevereniging en Rotary Wassenaar de Wetering

Lees meer...