telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

SWZ Sophieke


SWZ Sophieke is een verzorgingshuis en een verpleeghuis gevestigd aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat in Wassenaar.

SWZ Sophieke is gebouwd in 1960 en onderging in 1988 en in 2004 renovaties. Het gebouw beschikt over 6 bouwlagen.LR-evb-20140506-8202

Ligging

SWZ Sophieke ligt dicht bij het dorpscentrum en tegenover Duinrell. Voor het complex is een bushalte en binnen een straal van 300 meter vindt u winkels, een wekelijkse markt, een bos en het centrum van het dorp.

Appartementen

Er zijn in SWZ Sophieke 36 wooneenheden, waarvan 33 eenpersoons- appartementen (± 34 m2) en 3 appartementen voor echtparen/samenwonenden (±50 m2).

Diensten en Voorzieningen

Diensten
In SWZ Sophieke worden de volgende diensten aangeboden: huishouding, verzorging en verpleging, maaltijden in het restaurant. Verder zijn er LR-evb-20140506-8208sophieke diverse ondersteunende diensten aanwezig, zoals de technische dienst, receptie en administratie en geestelijke verzorging.

Voorzieningen
SWZ Sophieke heeft meerdere voorzieningen te bieden, bijvoorbeeld een winkel, kapsalon, pedicure, logeerkamer, regelmatig kleding- en schoenenverkoop en een weeksluiting.

Vervoer
Cliënten kunnen gebruik maken van de bus van SWZ, deze bus is aangepast voor cliënten met een beperking. Cliënten kunnen deze bus reserveren voor vervoeren naar sociale activiteiten of familiebezoek. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de bus te reserveren.

Bijbus
Bewoners kunnen gebruik maken van de" Bij-Bus seniorenvervoer" die binnen de gemeente Wassenaar gunstig vervoer LR-evb-20140506-8226LR-evb-20140506-8229aanbiedt.
Zie hiervoor:  http://www.debijbus.nl/

Activiteiten

Binnen SWZ Sophieke is een activiteitenteam actief, dat verschillende activiteiten verzorgt. Het activiteitenteam wordt daarbij ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Naast de eigen bewoners zijn ook bewoners van de bijbehorende aanleunwoningen en serviceflats, maar ook buurtbewoners welkom om deel te nemen aan activiteiten. Elke twee maanden verschijnt vanuit het ontmoetingspunt een overzicht van alle activiteiten. Een greep uit de aangeboden activiteiten: uitstapjes, handwerken, gymnastiek, bingo, bloemschikken, gespreksgroep, bewegen op muziek, culinaire activiteiten, spelletjesmiddag en kaartmiddag.

Zorgverlening

Op de afdeling is een zorgteam actief, bestaande uit huishoudelijk medewerkers, ongediplomeerde en gediplomeerde verzorgenden, verpleegkundigen en een activiteiten begeleider. Het team legt verantwoording af aan één van de leden van het managementteam. Elke bewoner heeft een contactpersoon (medewerker), die aanspreekpunt is voor zowel de bewoner als diens familie. SWZ heeft een zorgvisie vastgesteld van waaruit gewerkt wordt.

 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Kort nieuws

nieuw lid van de Raad van Toezicht

Op voordracht van de Cliëntenraad heeft de Raad van Toezicht een nieuw RvT-lid benoemd; mevrouw M. Cremers.

SWZ is blij met haar toezegging om de Raad te komen versterken en wenst haar veel succes toe!

5 mei festiviteiten

Lees meer...

Mooie Koningsdag met dank aan de Oranjevereniging en Rotary Wassenaar de Wetering

Lees meer...