telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

5 mei 2022

Terug van weggeweest: De traditionele 5 mei viering voor ouderen, georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) in samenwerking met de Oranjevereniging Wassenaar.

 

Dit jaar niet in SWZ Willibrord of SWZ Sophieke, maar wegens verbouwing binnen SWZ Sophieke in een grote feesttent op de kleine parkeerplaats naast het marktterrein op de Berkhei. Dat heeft als voordeel isdat meer mensen deel kunnen nemen. De feestmiddag begint om 14.00 uur en er is een gevarieerd programma met een overdenking van Jan Stallinga (voorzitter Oranjevereniging), samenzang, een gedicht (voorgedragen door Emmy van der Wilk) en vrolijke muziek door ‘The Old Dixie Lovers’, onder leiding van Wim Vreeburg. Presentatie is in handen van Jan Stallinga en Elly de Haan (SWZ).

Dus, kom op donderdag 5 mei naar de tent op de kleine parkeerplaats op de Berkhei. Het programma duurt van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Toegang vrij.
(Rolstoel-)Vervoer nodig? Dat kunt u laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27621373 (voicemail inspreken mogelijk). Kosten voor dit vervoer bedragen € 5,00 (contant afrekenen met de chauffeur)

 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Kort nieuws

Odensehuis 12 december 2023

Mensen met dementie doen soms dingen die je niet begrijpt. Dit zogenoemde onbegrepen gedrag komt heel vaak voor. Onder onbegrepen gedrag valt al het gedrag van de persoon met dementie dat door deze persoon zelf en/of zijn omgeving als moeilijk hanteerbaar wordt ervaren.

Lees meer...

Omgaan met dementie cursus

Cursus omgaan met dementie op 21 september, 28 september en 5 oktober.

klik hier voor meer informatie

Feestweek Wassenaar

Feestweek Wassenaar 14 augustus

Lees meer...