telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Het Ontmoetingspunt is alweer bijna een jaar gesloten in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus. Wanneer het mooi weer is ontmoet men elkaar nog weleens buiten, maar nu het kouder is gebeurt dat minder. Regelmatig horen we zowel van bewoners van SWZ Sophieke, als van de thuiswonende ouderen die regelmatig het Ontmoetingspunt bezochten, dat zij het erg missen om activiteiten te doen en anderen te ontmoeten.

Tijd voor actie, en wel; een Valentijnsactie. In de week voorafgaand aan Valentijnsdag hebben we zowel de bewoners van SWZ Sophieke als de ouderen uit de Sophieke Hoven en de Luciehof een hart gestuurd, waarop men een boodschap voor ‘de buren’ kon schrijven. 

Valetijnsactie bloem

Op vrijdag 12 februari  jl. belden 2 medewerkers van het Ontmoetingspunt, gewapend met een mooie bloem, muziek en een hart (vanuit Ontmoetingspunt Sophieke en van de bewoners van SWZ Sophieke ) bij alle ouderen in de Hoven aan. Dit bezoekje op afstand werd enthousiast ontvangen en vrijwel iedereen had een lieve groet voor de bewoners van SWZ Sophieke. Deze ‘hartelijke‘ groet werd in de speciale ‘Hartenvanger’ gedaan, zodat de bloem en het hart op afstand met een ‘bijdehandje’ werden overhandigd.  

Valentijnsactie overhandigen

Vervolgens werden de gedoneerde harten opgehangen aan de hartenboom in SWZ Sophieke en op zondag 14 februari jl. feestelijk overhandigd aan de bewoners. Ook hier werd de hartenactie met veel plezier en enthousiasme ontvangen. Iedereen hoopt dat er snel weer meer levendigheid en ontmoetingen plaats kunnen vinden in het Ontmoetingspunt. 

Valentijn de Hoven 13

 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Kort nieuws

Alzheimercafe

Het Alzheimercafé krijgt een nieuwe naam!

Dit wordt op 21 juni bekend gemaakt

Lees meer...

Bevrijdingsfeest voor ouderen

5 mei van 14-16.30 uur

Terug van weggeweest: De traditionele 5 mei viering voor ouderen, georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) in samenwerking met de Oranjevereniging Wassenaar.

Lees meer...

vrijwilligers zwaaien af

Vrijwilligers zwaaien af.

Op dinsdag 9 november kwamen 8 (oud) vrijwilligers naar de Theaterzaal van SWZ Sophieke. 

Lees meer...