telefoon070 512 3200

A- A A+
linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Het ontmoetingspunt biedt u de gelegenheid om anderen te ontmoeten, een kaartje te leggen of heerlijk een hapje te eten

 

Stichting Wassenaars Zorgverlening, staat bekend om haar verzorgingshuizen en thuiszorg. Wat minder bekend is , dat is dat SWZ ook veel te bieden heeft (en geboden heeft) op het gebied van Welzijn. Dagelijks zijn er allerlei activiteiten te doen en een aantal keer per maand zijn er ook evenementen te bezoeken. En beide huizen hebben meerder ruimtes waar deze activiteiten kunnen plaatsvinden en een restaurant waar men heerlijk kan eten tegen een redelijke prijs. De verzorgingshuis bewoners maakten hier al gebruik van, maar meer en meer ook omwonenden. Door alle veranderingen in de zorg zal het verzorgingshuis langzaamaan verdwijnen en blijven mensen langer thuis wonen. Voor de meeste mensen is dat fijn. Maar als je slechter ter been wordt , is het lastiger om bijvoorbeeld je oude kennissen op te zoeken , of je hobby te blijven uitoefenen of eten klaar te maken. Daarom heeft SWZ op beide locaties Ontmoetingspunten opgestart. In deze ontmoetingspunten kunt u elke dag mensen ontmoeten, een kopje koffie komen drinken, een praatje maken, spelletje doen, hapje eten. Maar ook clubs bezoeken of evenementen meemaken. Er is een koersbalclub, bridgeclub 60+ die 3 in plaats van 6 rondes speelt, een zangclub voor als u zin in zingen heeft, gymclub, creatieve workshops, noemt u maar op. En heeft u nog andere ideeën? Daar staan we open voor. We zijn erg benieuwd en spelen graag in op uw wensen.

Een onderdeel van het ontmoetingspunt is UITBUREAUWASSENAAR. Bij dit Uitbureau kunt u uitstapjes boeken, inschrijven voor bijvoorbeeld de vaarvakantie of de rolstoel driedaagse, maar ook materialen huren, bijvoorbeeld voor een Oud Hollands feest met familie, ook kunt u tegen een klein prijsje jeu de boules sets lenen om alleen of met een groepje gebruik te maken van de jeu de boules baan.

Kortom, de ontmoetingspunten staan voor u open in Wassenaar. We zien u graag!

Ontmoetingspunt Sophieke: Van Zuylen van Nijeveltstraat 313, Wassenaar

Ontmoetingspunt Willibrord: Poortlaan 20 , Wassenaar

 

linkerplaatje

Contact

Telefoon: 070-512 3200
e-mail voor algemene vragen: info@swz-zorg.nl  
Voor vragen en/of informatie over de zorg: 
zorgbemiddelingswz@swz-zorg.nl  

Sponsors

Kort nieuws

Alzheimercafe

Het Alzheimercafé krijgt een nieuwe naam!

Dit wordt op 21 juni bekend gemaakt

Lees meer...

Bevrijdingsfeest voor ouderen

5 mei van 14-16.30 uur

Terug van weggeweest: De traditionele 5 mei viering voor ouderen, georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) in samenwerking met de Oranjevereniging Wassenaar.

Lees meer...

vrijwilligers zwaaien af

Vrijwilligers zwaaien af.

Op dinsdag 9 november kwamen 8 (oud) vrijwilligers naar de Theaterzaal van SWZ Sophieke. 

Lees meer...