telefoon070 512 3200

A- A A+

SWZ Zorgopleidingen


SWZ heeft veel expertise in huis en deelt dat graag met anderen. Andere organisaties kunnen bij SWZ een training of scholingstraject inkopen. Dit kunnen zowel zorginhoudelijke trainingen zijn (bijvoorbeeld voorbehouden en risicovolle handelingen in het kader van de Wet Big) maar ook trainingen die zich meer richten op ontwikkeling van medewerkers en teams.

Voor elke training geldt dat er een traject op maat wordt gemaakt. Elke scholingsvraag is uniek en daar past geen standaardoplossing bij. Nadat het traject tussen de opdrachtgever en SWZ is vastgesteld volgt de offerte waarna, na ondertekening hiervan, de training of scholingstraject wordt uitgevoerd. De trainingen en scholingstrajecten worden gegeven in de eigen opleidingsruimte van SWZ. Indien de opdrachtgever dit wenst, verzorgt SWZ een lunch of een diner. Uiteraard zijn zaken zoals koffie, thee of andere versnaperingen aanwezig.

Meer weten? Neem contact op met de praktijkopleiders van SWZ. U kunt ze bereiken via het algemeen telefoonnummer of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kort nieuws

Kerst-Inn special 2016

26 december 2016 georganiseerd door de Federatie van Wasenaarse ouderenorganisaties en Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Uitnodiging voor ALLE Wassenaarse senioren

Lees meer...

Spelletjesmiddag op de Zorg-kinderboerderij

Woensdagmiddag 31 augustus organiseert de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar een leuk gevarieerd en gezellig programma voor de kinderen.

Lees meer...

Symposium dementievriendelijke samenleving

Op woensdag 21 september om 18.30 uur organiseert SWZ in het kader van Wereld Alzheimer dag een symposium over een dementievriendelijke samenleving.

Lees meer...