telefoon070 512 3200

A- A A+

SWZ Academie

De SWZ Academie is een uniek scholingstraject voor alle medewerkers die vanuit de functie direct betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning van bewoners en cliënten in de breedste zin van het woord. Medewerkers van SWZ volgen dit scholingstraject geheel in werktijd. Het gehele scholingstraject omvat theorie en praktijk. Binnen de SWZ Academie zijn bijna alle medewerkers van SWZ actief bezig met onderwerpen zoals Klantvriendelijkheid en bejegening, Communicatie en Cyclisch methodisch werken.

De SWZ Academie duurt, afhankelijk van het opleidingsniveau één of twee jaar. Medewerkers op niveau 3 en 4 gaan hierna aan de slag met intercollegiale coaching of gastvrijheid. Dit is de verdieping van de SWZ academie. Iedere medewerker heeft een eigen portfolio waarin hij of zij alle relevantie informatie bewaart. Gedurende de praktijk zijn medewerkers actief bezig met het toepassen van de theorie.

Meer weten? Vraag ernaar tijdens je sollicitatiegesprek.

Kort nieuws

Kerst-Inn special 2016

26 december 2016 georganiseerd door de Federatie van Wasenaarse ouderenorganisaties en Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Uitnodiging voor ALLE Wassenaarse senioren

Lees meer...

Spelletjesmiddag op de Zorg-kinderboerderij

Woensdagmiddag 31 augustus organiseert de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar een leuk gevarieerd en gezellig programma voor de kinderen.

Lees meer...

Symposium dementievriendelijke samenleving

Op woensdag 21 september om 18.30 uur organiseert SWZ in het kader van Wereld Alzheimer dag een symposium over een dementievriendelijke samenleving.

Lees meer...